top of page
  • Skribentens bildMia M

5 viktiga appar för er ISO-uppföljning

Man lägger ner många timmars arbete och mycket pengar när man ISO-certifierar sitt företag. Och för att underlätta det dagliga arbetet med att säkra företaget ISO-rutiner har vi på CloudXpert utvecklat appar som förenklar det arbetet.


Här berätta vi mer om de fem viktigaste ISO-apparna, de appar som vi rekommenderar att ni börjar med. Apparna är helt modulbaserade och enkla att implementera i er Microsoft-miljö. Alla appar är byggda i PowerApps.


5 viktigaste apparna från CloudXpert för er ISO-uppföljning
5 viktigaste apparna för er ISO-uppföljning

1. Processkartan

Appen som är ett effektivt ledningssystem som förenklar och visualiserar era arbetssätt och processer. Den här appen placeras med fördel på ert Intranät.


2. Ärendehantering inkl. visselblåsarfunktion

Appen som gör det enkelt för organisationen att delta i företagets utveckling. Med mobilen rapporteras förbättringsförslag och avvikelser in. I admin.appen hanteras alla ärenden på ett ställe. Läs mer här.3. Riskhantering/skyddsrond

Appen som förenklar er riskhantering. Genomför riskbedömningar, dokumentera och följa upp företagets risker, t.ex. skyddsronder.


4. Kompetenshantering

Appen som säkerställer att företaget har koll på kompetenser och när de behöver förnyas. Läs mer här.5. Avtalshantering

Appen som digitalisera er avtalshantering och hjälper er att spara tid och pengar genom att alltid ha koll på era avtal.Välkommen att höra av dig till oss på CloudXpert så berättar vi mer, och visar, hur vi kan förenkla ert dagliga arbete med att efterleva er ISO-standard.bottom of page