top of page

Nyfiken?

Välkommen att boka en demo över Teams

Vi hjälper er med kostnadseffektiva och smarta digitala lösningar. Intranär, processkarta, processtöd och företagsappar.

Vi erbjuder smarta och kostnadseffektiva digitala lösningar för företag, med fokus på mindre och medelstora företag. Vi specialiserar oss på att utveckla Intranät, processkarta, processtöd och företagsappar med användning av PowerApps och SharePoint inom Microsoft 365. Genom att använda Microsoft produkter kan vi leverera kostnadseffektiva produkter som är enkla att implementera.

Utöver vårt digitala erbjudande har vi etablerade kontakter inom ISO-certifiering, KMA-arbete och affärssystem, vilket möjliggör en omfattande och långsiktig service för er verksamhet.

För att ge er mer information om våra tjänster och produkter - ring oss, skicka ett mejl eller fyll i formuläret nedan, så bokar vi en kostnadsfri demo över Teams. Vi ser fram emot att berätta mer om hur våra företagsappar kan stödja och utveckla ert företag.

CloudXpert är Microsoft Partner
CloudXpert är WIX-partner

Kontakta oss.

Tack för ditt meddelande,
Vi återkommer inom kort!

GDPR

Genom att skicka in mina uppgifter ovan samtycker jag till att CloudXpert behandlar mina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (EU) 2016/679, även kallad GDPR. Dina personuppgifter får bara behandlas om du har godkänt det eller om det finns stöd i Data-skyddsförordningen eller annan lag.

Formulär

Marcus

marcus@cloudxpert.se

0735-15 96 15

Göran

goran@cloudxpert.se

0760-52 50 20

Mia

mia@cloudxpert.se

0703-92 07 40

Faktura

faktura@cloudxpert.se

org.nr. 556830-2938

bottom of page