top of page

Om CloudXpert.

Intranät, processkarta, processtöd & företagsappar

Vi erbjuder flexlibla modulbaserade lösningar med smarta funktioner som förenklar, engagera,  visualiserar, och tydliggör arbetsprocesser samt kvalitetssäkrar företagets ledningssystem. 

Våra produkter och lösningar gör de anställda delaktiga i arbetet att uppnå mål och strategier. Det möjliggör en effektiv och lönsam styrning av företaget och att efterleva er ISO-standard.

 

Verksamhetssystemet placeras på intranätet som skapas i SharePoint, den gemensamma plattform för information och kommunikation. Våra lösningar är framtagna i PowerApps och Sharepoint, Microsoft 365, vilket gör dem kostnadseffektiva och enkla att implementera.

Hör av dig så bokar vi en demo över Teams och berättar mer. Ring, maila eller använd kontaktformuläret här på vår hemsida.

Våra ledord

Enkelt.

Vi jobbar för att alltid utveckla enkla lösningar och produkter som ska underlätta det dagliga arbetet.

Tydligt.

Våra lösningar ska leda till tydliga arbetssätt och rutiner som ska lever länge hos våra kunder.

Nytta.

Nyttan i våra produkter ska vara uppenbara för att vi ska uppnå den effekt våra kunder efterfrågar.

SAMARBETSPARTNER TILL CLOUDXPERT

Den enkla vägen till ISO tillsammans med Certway

Certway har hjälpt över 350 företag till certifiering. Genom vårt samarbete kan CloudXpert och Certway erbjuda en heltäckande lösning som kombinerar expertisen från Certway med CloudXperts lösningar. Detta gör det möjligt för företag att smidigt certifiera sig samtidigt som man kan kvalitetssäkra ledningssystemet och  säkerställa arbetsrutiner över tid.

Certway - Den enkla vägen till ISO

Klicka på logotypen för att läsa mer om Certways tjänster

Hör av dig till oss.

Ring, mejla eller skriv till oss genom vårt kontaktformulär. Vi bokar gärna en demo över Teams där vi berättar mer om våra verktyg. Välkommen att höra av dig.

Marcus

0735-15 96 15

e-post

Göran

0760-52 50 20

e-post

Mia

0703-92 07 40

e-post

Banner CloudXpert

Nyfiken att veta mer om våra digitala verktyg.

Läs mer i vår broschyr. Hur de kan användas individuellt för att hantera specifika uppgifter eller kombineras till ett verksamhetssystem anpassat efter era behov.

bottom of page