top of page

Om CloudXpert

Intranät, processkarta, processtöd & företagsappar

Vi erbjuder flexlibla modulbaserade lösningar med smarta funktioner som förenklar, engagera,  visualiserar, och tydliggör arbetsprocesser samt kvalitetssäkrar företagets ledningssystem. 

Våra produkter och lösningar gör de anställda delaktiga i arbetet att uppnå mål och strategier. Det möjliggör en effektiv och lönsam styrning av företaget och att efterleva er ISO-standard.

 

Verksamhetssystemet placeras på intranätet som skapas i SharePoint, den gemensamma plattform för information och kommunikation. Våra lösningar är framtagna i PowerApps och Sharepoint, Microsoft 365, vilket gör dem kostnadseffektiva och enkla att implementera.

Hör av dig så bokar vi en demo över Teams och berättar mer. Ring, maila eller använd kontaktformuläret här på vår hemsida.

Våra ledord

Enkelt

Vi jobbar för att alltid utveckla enkla lösningar och produkter som ska underlätta det dagliga arbetet.

Tydligt

Våra lösningar ska leda till tydliga arbetssätt och rutiner som ska lever länge hos våra kunder.

Nytta

Nyttan i våra produkter ska vara uppenbara för att vi ska uppnå den effekt våra kunder efterfrågar.

SAMARBETSPARTNER TILL CLOUDXPERT

Den enkla vägen till ISO tillsammans med Certway

Certway har hjälpt över 350 företag till certifiering. Genom vårt samarbete kan CloudXpert och Certway erbjuda en heltäckande lösning som kombinerar expertisen från Certway med CloudXperts lösningar. Detta gör det möjligt för företag att smidigt certifiera sig samtidigt som man kan kvalitetssäkra ledningssystemet och  säkerställa arbetsrutiner över tid.

Certway - Den enkla vägen till ISO

Klicka på logotypen för att läsa mer om Certways tjänster

bottom of page