top of page
  • Skribentens bildMia M

Intranät - portal för gemenskap & kommunikation

De flesta företag idag använder sig av Microsoft 365, och de anställda har egna 365-licenser. Det här skapar många intressanta och kostnadseffektiva möjligheter. En av dessa är att skapa ett Intranät genom att använda SharePoint. CloudXpert har tillsammans med många kunder skapat företagsanpassade intranät.


Intranät från CloudXpert - Portal för gemenskap & kommunikation
Intranät från CloudXpert - Portal för gemenskap och kommunikation

Varför ett Intranät?

Att ha ett intranät, en gemensam arbetsyta, är att skaffa sig de bästa förutsättningarna för att utveckla sin verksamhet på många sätt. Man skapar en samlingsplats för samarbete, kommunikation, dokumenthantering, ledningssystem, processkarta och mycket mer.


Förstärka känslan av tillhörighet & säkra den dagliga driften

Tänk dig en samlingsplats för alla anställda, helt anpassad för er. Allt samlat i "molnet" för att underlätta och säkra att man kan jobba vart man än befinner sig. Via datorn eller mobilen.


På Intranätet kan man lägga allting man behöver för det dagliga arbetet och mer därtill.

Ja, listan av möjligheter kan göras lång.


Det fina är att detta görs i SharePoint, i Microsoft 365. De flesta företag idag använder Microsoft 365, men använder en ytterst liten del av alla program och möjligheter som erbjuds. Så det är mycket kostnadseffektivt att bygga och använda sig av t.ex. SharePoint och PowerApps.


Ring eller maila, så bokar vi in en demo så berättar vi mer om hur just ert intranät skulle kunna fungera och se ut.


Välkommen att höra av dig!


 


Comments


bottom of page