• Mia M

Vad är digital arbetsyta & varför är det viktigt?

Uppdaterad: jun 2

Att ha en gemensam digital arbetsyta är att skaffa sig de bästa förutsättningarna för att utveckla sin verksamhet på många sätt. Man skapar en samlingsplats för samarbete, kommunikation, dokumenthantering och mycket mer.


Hur kan kan förstärka känslan av tillhörighet & skapa engagemang?

I dessa tider, när en stor dela av arbetstiden är från hemma kontoret, behöver företagskultur och engagemang byggas på andra sätt än vad vi är vana med.

Tänk dig en samlingsplats för alla anställda, helt anpassad för er. Allt samlat i "molnet" för att underlätta och säkra att man kan jobba vart man än befinner sig. Via datorn eller mobilen.


Där har man tillgång till företagets nyheter, chatt, länkar till system och programvaror, webbsidor, mail, era verksamhetsappar och ledningssystem. Ja, listan av möjligheter kan göras lång.


Det fina är att detta görs i SharePoint, i Microsoft 365. De flesta företag har idag en 365-licens, men använder en ytterst liten del av alla program och möjligheter som erbjuds. Så det är mycket kostnadseffektivt att bygga och använda sig av t.ex. SharePoint och PowerApps.


Ring eller maila, så bokar vi in en demo så berättar vi mer om hur just er digitala arbetsyta skulle kunna fungera och se ut.


Välkommen att höra av dig!
22 visningar0 kommentarer